هاماملیس، گیاهی درمانگر

بابونه و تاثیرات شگفت انگیز آن بر پوست
مرداد ۲۵, ۱۳۹۶
اهمیت برنامه شبانه مراقبت از پوست
تیر ۲۶, ۱۳۹۷

هاماملیس، گیاهی درمانگر

هاماملیس

گیاه ‌هاماملیس جزء مهمی از محصولات آرایشی و بهداشتی گلایزومد می باشد و دارای فواید زیاد و مهمی برای حفظ سلامت پوست می باشد. این گیاه به کاهش درد، خشکی و التهاب‌های پوستی کمک می‌کند.

 

نام علمی هاماملیس  Hamamelis virginianaاست و در فارسی به این گیاه فندق جادوئی یا فندق افسونگر میگویند . گیاه هماملیس با عنوان گیاه دارویی در فارماکوپه های معتبر جهان ثبت شده است. پوست و برگ از قسمت های مورد استفاده‌ی این گیاه است.

 

عرق گیاه‌ هاماملیس از تقطیر پوست این درختچه‌ی آمریکایی به دست می‌آید و بهترین تمیزکننده‌ی پوست به‌شمار می‌رود. در شرایطی که پوست ترشحاتی از خود تراوش می‌کند، عرق ‌هاماملیس می‌تواند این تراوشات را خشک کرده و سوزش پوست را تسکین بخشد. از آن‌جا که این گیاه اثر اندک ضدویروسی دارد، می‌تواند منجر به کاهش سوزش و درد ناشی از زخم شود.

واریس، شکنندگی مویرگ‌ها و هموروئید

‌هاماملیس بافت‌های تحریک‌پذیر یا بیش از حد غیرحساس را به حالت تعادل می‌رساند.‌ هاماملیس می‌‌تواند به عنوان یک داروی درجه یک برای رگ‌های واریسی، کنترل التهاب و تسکین اتساع وریدی مورد استفاده قرار گیرد. وریدهای آسیب دیده نیز می‌توانند از مزایای این گیاه بهره‌مند شوند.

 

این گیاه برای پوست فواید درمانی زیادی دارد که به شرح زیر لیست شده اند:

 

التیام  ناراحتی‌های پوستی

کاهش پف زیر چشم

جلوگیری از عفونت ترک پا

درمان آکنه و جوش صورت

درمان گزیدگی حشرات و رفع کبودی

کاهش ورم و درد واریس

 

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *